Eklöf Rydell

fladdermus.net

Kontakta oss på info@fladdermus.net eller 0733-661761

Johan Eklöf

foto: Jeroen van der Kooij

Jens Rydell

fladdermus.net är i första hand ett samarbete mellan Johan Eklöf och Jens Rydell. Vi samverkar också med Pettersson Elektronik (BatSound), hirschfeld förlag, föreningarna Fladdermuscentrum Taberg och Fladdermöss i Sverige, samt med illustratörer, kreatörer och ett flertal miljö- och naturvårdsföretag.

Fladdermöss i Sverige

Carpe noctem

Foto: Härrydaposten

Johan Eklöf är doktor i zoologi, copywriter och egenföretagare. Med säte i Bollebygd arbetar han i hela landet med fladdermusfrågor, kommunikation och populärvetenskap. Johan var med och öppnade landets första fladdermuseum i småländska Taberg och är en av få som har disputerat på hur fladdermöss använder sin syn. Sen 2007 har Johan kommit ut med fem böcker om fladdermöss, livet och djur från förr.

kontakt:

 

telefon: 0733-661761

e-post: johan.eklof@gmail.com

webb: www.graptolit.com

blogg: http://copybat.blogspot.com

Twitter: @copy_bat på Twitter

Instagram: dreklof på Instagram

Facebook: www.facebook.com/Fladdermusnet

 

Foto: Sveriges Radio

Jens Rydell är docent i zoologi, naturfotograf och forskare vid Lunds universitet. Uppvuxen i Västergötland med skånska gener har Jens världen som sitt arbetsfält. Hans fotokonst och nyskapande forskningsidéer har gett upphov till hundratals publikationer om fladdermöss och insekter. Jens är Sveriges idag ledande expert på fladdermöss och har bland annat lett Naturvårdsverkets arbete med vindkraftsfrågor.

kontakt:

 

telefon: 0705-181431

e-post: jens.rydell@telia.com

webb: www.jensrydell.se

webb 2: Lunds universitet

N: www.naturfotograferna.se/index.php/jens-rydell

Facebook: www.facebook.com/Fladdermusnet

 

 

Johan Eklöf (C) All rights reserved. Photo (C) Jens Rydell.